زیارت اربعین متن و ترجمه / اعمال روز اربعین چیست؟ دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن 

قوه قضائیه: ادعای صدور حکم اعدام برای دختری در گنبدکاووس خبرسازی دروغ رسانه‌های معاند است

قوه قضائیه: ادعای صدور حکم اعدام برای دختری در گنبدکاووس خبرسازی دروغ رسانه‌های معاند است قوه قضاییه اعلام کرد: رسانه‌های معاند در تازه‌ترین خبرسازی خود درباره حوادث تروریستی و اغتشاشات دی ماه سال گذشته، مدعی صدور حکم اعدام برای یک دختر جوان در گنبدکاووس شده‌اند؛ ادعایی که بررسی‌ها نشان می‌دهد صحت ندارد و کذب است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 15
کد خبر: ۳۰۵۸۳۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از قوه قضاییه، رئیس کل دادگستری استان گلستان در رابطه با خبر مورد ادعا گفت: نامبرده به‌دلیل اتهامات مرتبط با اغتشاشات دی ماه سال گذشته، دارای پرونده قضایی است و در تاریخ ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ با تودیع وثیقه آزاد شده است و پرونده وی پس از صدور کیفرخواست، در نوبت رسیدگی در دادگاه انقلاب شهرستان گنبدکاووس قرار دارد و هنوز منتهی به صدور حکم نشده است.

وی افزود: اتهام انتسابی به این فرد «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» است که حتی در صورت صدور حکم محکومیت، مجازات آن در چارچوب قانون، صرفا حبس خواهد بود.

گفتنی است، پیشتر نیز چنین ادعا‌های دروغی از سوی رسانه‌های ضد انقلاب با هدف تشویش اذهان عمومی منتشرشده است.

کلمات کلیدی: اعدام گنبدکاووس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار